Hallgatóink berlini sikere

2014.  szeptember  24.
Drobni Zsófia, Hörcsik Dorottya, Kolossváry Márton és Szilveszter Bálint eredményesen képviselték kutatócsoportunkat az egyik legnagyobb nemzetközi diákkonferencián.

 


A European Students’ Conference idén 25. alkalommal került megrendezésre a Charité - Universitätsmedizin Berlin hallgatói által. Az ESC az egyik legnagyobb hallgatók által szervezett diákkonferencia, ahová több mint 60 országból érkeznek diákok. Idén a résztvevők száma meghaladta az 500-at. Kutatócsoportunkból 4 hallgató vett részt a több fordulóból álló konferencián. Drobni Zsófia Gasztroenterológia, Hörcsik Dorottya Népegészségtan, Kolossváry Márton és Szilveszter Bálint pedig Radiológia szekcióban indultak. Az első fordulóban 6 percben kellett bemutatni a saját posztereket, 10-15 főből álló szekciókban.

Hallgatóink közül Kolossváry Márton és Drobni Zsófia nyerték el a “ScienceOpen Poster Award” díjat, amivel a szekciók legjobb posztereit jutalmazták. A következő fordulóban 8 percben prezentálták munkájukat. A második fordulóból Kolossváry Márton jutott tovább a döntőbe, ahol elnyerte a “ScienceOpen Innovation in Scientific Publishing Award” díjat.

Gratulálunk a szép sikerekhez!